s701.loopia.se

Biljettsläpp för Profilteaterns Kivi, monsterhund och den gråtande goraffen

Idag släpps biljetterna till Profilteaterns kommande barnföreställning Kivi, monsterhund och den gråtande goraffen. Pjäsen som baseras på Jesper Lundqvists två böcker om Kivi, har premiär på Profilteatern i Umeå den 25 april.

Huvudpersonen Kivi får nu ta steget ut från barnböckerna och in på teaterscenen i Profilteaterns nya föreställning. Där får barnen möta Kivi och hens brokiga värld med mappor, pammor, storebröstar, parvelpysor och en marfor. För regi står Profilteaterns Tobias Morin, som för första gången tar sig an rollen som regissör.
- Jag har länge varit förtjust i dessa böcker och det känns så roligt att få vara med om att ge Kivi sceniskt liv säger Morin.

Föreställningen, som spelas för barn mellan 5-8 år, är en hyllning till det gränslösa barnet och en lekfull kommentar till vårt ständiga behov att kategorisera och definiera. Den baseras på böckerna Kivi & Monsterhund samt Kivi & den gråtande goraffen av forne Umeåbon Jesper Lundqvist. Nyskriven musik står Marcus Holmberg för och på scenen ser vi Lina Hognert och Jens Nilsson.