s698.loopia.se

Höstens program!

Nu är sommaren här men det finns all anledning att se fram emot resten av året. Här kommer en kort presentation av höstens program på Profilteatern. Vi ses då och fram tills dess - ha en bra sommar!

Namnlös design (1)

 

DUMP

Urpremiär 16 september! Vi besöker ändstationen Dump, platsen där allt vi inte längre vill ha hamnar - allt det som är oanvändbart, oönskat eller utslitet.

Dump är en nyskriven pjäs som handlar om vänskap och gemenskap, likheter och olikheter och om hur livet blir roligare när det levs tillsammans med andra. Rytmer och toner i en rörlig scenografi ackompanjerar berättelsen om några figurer i gemenskapens utmarker. Föreställningen turnerar i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland under hösten 2017. 

Medverkande: Lina Hognert och Henrik Ståhl

Offentliga föreställningar i Umeå
16 september kl. 13.00 - Profilteatern
15 oktober kl. 13.00 - Profilteatern

Läs mer om Dump HÄR

RÄKNA MED MORD

Urpremiär 24 november! Österdalsskolans jubileumsfest ska bli något extra. Bordet är dukat, rektorn har filat på sitt tal och framstående elever ska uppmärksammas. Men bland gästerna finns personer som vill allt annat än att fira. För i skolans historia gömmer sig en mörk hemlighet...

Räkna med mord är en ny mord-till-bordsföreställning som tar oss till en värld vi alla har en relation till - skolan. Publiken dras på ett lättsamt och intrikat sätt in i handlingen. Spelscenerna sker under en trerättersmiddag och avslutas med att du och dina bordsgrannar själva får vara med och lista ut vad som egentligen hänt.

Medverkande: Saga Eserstam, Lina Hognert, Jan Karlsson och Tobias Morin

Offentliga föreställningar i Umeå
24 november kl. 19.00 - Elite Hotel Mimer
25 november kl. 19.00 - Elite Hotel Mimer

Läs mer om Räkna med mord HÄR

 

SNÄLL MANUEL

En berättelse om snällhet för barn från 4 år.

Denna saga om polisen Manuel är en liten pärla som fångat den yngre publiken ända sedan premiären 2016. Under hösten 2017 fortsätter den turnera.

Medverkande: Jan Karlsson

Läs mer om Snäll Manuel HÄR

 

 

Övrigt utbud:

SVERIGES RENASTE KOMMUN
Mord-till-bordsföreställning om rävspel i Norrlandskommunen Ullsel. Denna mordgåta hade premiär under 2016 och kommer att spela t o m november 2017.

NO SISSY STUFF!
Klassrumsföreställning för högstadiet om manlighet som hade premiär 2016 och finns bokningsbar under hösten 2017.