s701.loopia.se

Kolla in hösten!

Profilteatern presenterar inte mindre än fyra föreställningar hösten 2018.

Hösten inleds med urpremiären av nyskrivna Let´s Inherit the Earth, en samproduktion med skotska Dogstar Theatre Company. Föreställningen är en absurd komedi och behandlar människors möte med klimatförändringar. Efter premiären, på den stora teaterfestivalen i Edinburgh - Fringe Festival, väntar turné runt hela Skottland och även gästspel på Norrbottensteatern i Luleå och Fri scen i Stockholm. Biljetter till Sverigespelningarna släpps efter sommaren, håll utkik!

Det blir även fortsatta spelningar av vår pärla till barnföreställning - Vatten. Vatten är en föreställning med dockor om barnet Havaa som inte gillar vatten. Berättelsen har berört både stora som små. Vatten kommer spela för barn i lågstadieåldern i Västerbotten men även den kommer gästspela på Kulturhuset Stadsteatern i november.

Barnföreställningen Dump kommer också att rulla vidare i höst. Berättelsen om vänskap på en sopstation kommer ges för lågstadiet och främst spela på skolor i Umeå kommun.

Sedan återser vi mord-till-bords-föreställningen Räkna med mord på Elite Hotel Mimer i Umeå. Efter utsålda föreställningar sedan premiären 2017 kommer vi få möjlighet att se den i både Umeå, Söråker, Malå och Lövånger.

För mer information om föreställningarna, speldatum och hur du köper biljett - www.profilteatern.se

 

Trevlig sommar så ses vi i höst!