Kom och jobba hos oss!

Profilteatern söker en vikarierande producent januari-april 2024. Vi söker dig som kan arbeta flexibelt både självständigt och i grupp, har god förmåga att initiera, planera och genomföra aktiviteter, samt kan kommunicera väl i tal och skrift. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara produktionsplanering, kommunikation, marknadsföring, press och försäljning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom en positiv attityd, förmågan att hantera flera projekt samtidigt samt att kunna fatta snabba beslut och lösa problem. Kvalifikationer: Relevant högskoleutbildning eller erfarenhet som producent inom scenkonstbranschen. Anställningen är på heltid. Ansök om tjänsten genom att skicka ett personligt brev samt ditt CV till info@profilteatern.se. Vi vill ha din ansökan senast 8 december 2023. Mejla eller ring oss på 090-71 00 81 om du har några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!