s691.loopia.se

Den sista måltiden

Premiär: 21 februari, 2020
Speltid: 3 timmar

Profilteaterns åttonde mordgåta har premiär i februari!

Eventbolaget Sinnesspel AB anordnar interaktiva spel för både företag och privatpersoner. Spelen mönsterpassas efter olika önskemål som beställarna har. Eventbolaget har gjort sig kända för lätt och träffsäker underhållning kryddad med mer eller mindre bisarra detaljer. Denna kväll kallas underhållningen för Den sista måltiden. Det enda deltagarna vet är var och när evenemanget genomförs och att de ska få äta gott. De vet inget om vad som kvällen innehåller, vem som gjort beställningen och allra minst hur den slutar. Frågan är bara, har företaget Sinnesspel AB själva koll på vart deras spel tar vägen?


Den sista måltiden är den åttonde i raden av våra populära “mord till bords”-föreställningar som har gjort succé runtom i Sverige. Publiken dras på ett lättsamt och intrikat sätt in i handlingen. Spelscenerna sker under en trerättersmiddag och avslutas med att publiken själva får vara med och lista ut vad som egentligen har hänt.

Tillgänglighet: Vi har full tillgänglighet till våra publika ytor då dessa ligger på markplan. Automatisk dörröppnare och hörslinga finns. Ledsagare går alltid gratis. Vi är även anslutna till Umeå kommuns Kompiskort. Frågor kring tillgänglighet och bokning: via telefon på 090-71 00 81 eller genom info@profilteatern.se. Informationen uppdaterades 2017-11-30

Medverkande

Manus
Tobias Morin

Kostym
Ulla Karlsson

Rekvisita
Jacob Petersson

Skådespelare
Lina Hognert

Skådespelare
Jan Karlsson

Skådespelare
Monica Lindgren

Skådespelare
Tobias Morin